Film Önerisi - Afrikalı Doktor

Film önerisi için doğru yerdesiniz. Afrikalı Doktor (Bienvenue à Marly-Gomont) filminin değerlendirmesi ve daha fazlası için tıklayın.

Film Önerisi 09.07.2023, 18:03 13.08.2023, 01:12
Film Önerisi - Afrikalı Doktor

Afrikalı Doktor Değerlendirme

Afrikalı Doktor Konu

Kongolu başarılı bir doktor, ailesiyle birlikte yerleştiği Fransa’nın küçük bir köyünde çalışmaya başlar. Hiç siyahi görmemiş bu köyün güvenini kazanması kolay olmayacaktır.

Yapım: 2016 / Fransa

Tür: Dram, Komedi, Biyografi

Yönetmen: Julien Rambaldi

Senarist: Benoît Graffin, Julien Rambaldi, Kamini Zantoko

Oyuncu: Marc Zinga, Aïssa Maïga, Bayron Lebli

Afrikalı Doktor Değerlendirme

Doktorun gerçek hikâyesini oğlu komedyen Kamini Zantoko yazmış. Irkçılığın ve öteki olmanın zamanla nasıl aşılabileceğini, kendi köklerini kabul etmeyi gösteren, yer yer güldüren, azim ve kararlılık dolu bir yapım.

Kritik Sahneler

Filmde bir adam uzaktan diğerine ateş açıyor. Bir çift birkaç kere kavga ediyor. Bir kadın evde doğum yapıyor ama doğum sahnesi hassas şekilde gösterilmemiş (daha çok kadının yüzü görünüyor), doğan bebek az da olsa üzeri kanlı görünüyor. Bir kadın adama hakaret ediyor. Bir karı koca 2 sahnede yakın planda öpüşüyor. Filmin ilk başlarında bir adam telefonda konuşurken iki çift arkada öpüşüyor ama bu çiftler bulanık gösterilmiş. Barda sürekli içki partisi yapılıyor. En sonunda sevilen birinin ölümü var.

Filmin içerik dereceleri

Müstehcenlik: 2/5

Şiddet/Korku: 1/5

Dil: 1/5

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Bu sezon gol kralı kim olur?
Bu sezon gol kralı kim olur?
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:39
Güneş 05:24
Öğle 12:50
İkindi 16:44
Akşam 20:06
Yatsı 21:44