Silahlara Veda - Kitap Önerisi

En güzel kitap önerilerini, kitap tavsiyelerini, kitap incelemelerini ve kitap yorumlarını sizler için bu köşeden yayınlıyoruz. Peki, Hemingway'in Silahlara Veda isimli eseri nasıl bir kitap, Silahlara Veda kitabının konusu ne?

KİTAP 01.06.2022, 10:07 01.06.2022, 10:25
Silahlara Veda - Kitap Önerisi

Silahlara Veda - Kitap Yorum ve Değerlendirmesi

@kitapzane

Herkese Selam!

Çok uzun zaman sonra tekrar burdayım.

Bu uzun araya yoğun olmam sebep oldu diyemem tatildi sonuçta. Esas sebep beni yeterince heyecanlandıran, yazmadan duramayacağım fikirler ilham eden kitaplar okumamış olmam maalesef.

Silahlara Veda da güzel olmasına rağmen dediğim gibi heyecanlandıran bir kitap değil. Bende iz bırakmadı. Ama savaşın berbat bir şey olduğu konusunda zaten var olan fikrimi tabii ki güçlendirdi.

Olay örgüsü de kendini okutturacak akıcılığa sahip. Dilinde, çevirisinde de rahatsız edici, kalitesiz bir şey göremedim. Yani kesinlikle kötü bir kitap değil ( zaten benim kötü demem de  bir kitabı kötü yapmaz).

Ama bu sayfada bazı kitaplar için kurduğum "Hemen alıp okuyun, acilen okuyun, okumazsanız büyük kayıptasınız" tarzı cümleleri Silahlara Veda için kuramayacağım. Umarım bir dahaki sefere muhteşem bir kitapla gelirim buralara.

Şimdilik Hoşçakalın!

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Bu sezon gol kralı kim olur?
Bu sezon gol kralı kim olur?
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10