Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın test sonucu negatif çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada covid-19 testinin pozitif olduğunu açıklamıştı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında doktorunun yaptığı açıklamada test sonucunun negatif çıktığı belirtildi.

GÜNDEM 10.02.2022, 20:34 12.02.2023, 16:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın test sonucu negatif çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Test Sonucu Negatif Çıktı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, "Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rutin programına yarın dönebileceğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Erdoğan'a 5 Şubat'ta başta ses kısıklığı olmak üzere bazı semptomlar göstermesi üzerine yapılan Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını hatırlattı.

Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Bunun dışında bu süre zarfında iki kez, gözden bir şey kaçmaması amacıyla kan tahlilleri yapıldı. Hamdolsun onlarda da herhangi bir sorun tespit etmedik. Aslına bakarsanız Sayın Cumhurbaşkanımızın son 2-3 gündür şikayetleri ve semptomları tamamen kayboldu. Hanımefendinin ise çok hafif düzeyde semptomları mevcut, basit bir üst solunum yolu enfeksiyonu şeklinde tablo devam etmekte."

Son iki günde yapılan testlerin sonuçlarının negatif olduğunu dile getiren Topaloğlu, "Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımız mesaisine yarın başlayacak"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız kısa sürede sağlığına kavuştu çok şükür. Cumhurbaşkanımız Allah’ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine yarın başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Bu sezon gol kralı kim olur?
Bu sezon gol kralı kim olur?
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:43
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:49
Yatsı 21:18