Kardeşlerim Doruk diziden ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinin yeni sezon ilk bölümü 9 Eylül tarihinde yayınlandı. Peki, Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?

TV 10.09.2023, 16:20 10.09.2023, 16:42
Kardeşlerim Doruk diziden ayrıldı mı?

KARDEŞLERİM DORUK ÖLDÜ MÜ?

Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde Onur Seyit Yaran'ın oynadığı Doruk karakteri telefon ile konuşurken trafik kazası geçirmişti.

Dizinin ve Onur Seyit Yaran’ın fanları Doruk karakterinin ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Son çıkan görüntülerde Doruk karakterinin mezarı görülüyor. Doruk karakterinin mezarının gösterilmesiyle durum netlik kazandı.

ONUR SEYİT YARAN AYRILDI MI?

Sevilerek izlenen Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini oynayan Onur Seyit Yaran, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak herkesin merak ettiği konuyu açıklığa kavuşturmuş oldu.

Başarılı oyuncunun paylaşımı şöyle;

"Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler.

Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım.

Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu heryerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima."

Twitter hesabından ise şu ifadeleri paylaştı;

KARDEŞLERİM KONUSU NE?

Birbirlerine kopmaz bağlarla bağlı dört kardeş, yaşanan bir kısım talihsiz olayların arkasından hem annelerini hem babalarını kaybederler.

Yaşanan bu acı gelişmeden sonra şartlar gereği 4 kardeş birbirlerine artık sıkı sıkıya bağlanmak zorunda kalmıştır. Bu elim olaydan sonra yaşananlara neden olan Akif Atakul, sahibi olduğu kolejin kapılarını çocuklara açmıştır.

Zenginlerin, yoksulların, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu hayat, her karakteri yepyeni birine dönüştürür.

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Kardeşlerim dizisinin kadrosu çok sayıda genç olmakla beraber hem de tecrübeli oyunculardan yer alıyor. İşte oyuncu kadrosu;

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç ve Kaan Çakır gibi tecrübeli isimlerin yanında Bilal Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta, Berk Ali Çatal, Nazlı Çetin, Ecem Sena Bayır, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Bu sezon gol kralı kim olur?
Bu sezon gol kralı kim olur?
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:25
Öğle 12:50
İkindi 16:44
Akşam 20:05
Yatsı 21:42