Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. Sezon Hangi Platformda

Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. Sezon ne zaman yayınlanacak ve hangi platformda yayınlanıyor? Behzat Ç Netflix de var mı?

Yerli Dizi Fragmanı 08.09.2023, 15:45 08.09.2023, 16:05
Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. Sezon Hangi Platformda

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Yeni Sezon Fragman

Eski domatesçi, yeni soğancı: "Mecbur yansıtıyoruz Amirim." Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi, 2. sezonuyla çok yakında BluTV'de seyirciyle buluşuyor.

En çok merak edilen konuların başında dizinin ne zaman yayınlanacağı var. Behzat Ç'nin, Aralık ayı içerisinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

Üç Yeni İsim Kadroya Katıldı

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

Cinayet büroda normal bir gün yaşanıyorken tam o anda ekibin büroda beslediği kedi Gaspi Ç, emniyetin kantininde ölü bulunmuştur. Gerçekleştirilen otopsi sonucu kedinin yediği sosislerden zehirlendiği anlaşılır.

Behzat Ç, Hayalet ve Akbaba Gaspi'yi gece vakti kurumuş bir göl arazisine gömerler. Ardından orada içip sızarlar. Ertesi sabah olduğunda Akbaba, bulundukları arazide cesetlerin olduğunu farkeder.

Bulundukları göl arazisi, Ankara'nın ileri gelen büyük inşaat firmalarından Demirdelen İnşaat'a aittir. Bu şirket özellikle kentsel dönüşüm sürecinde birçok inşaat işinde ve büyük projede imzası bulunan bir şirkettir. Şirketi yöneten Demirdelen ailesi, birçok kanlı işe bulaşmış bir ailedir.

Özellikle Yücel Demirdelen, hem kendi hem de ailenin çıkarları için birçok cinayet işlemiştir. Demirdelen'ler, dönemin organize şube müdürü ve Behzat'ın akademiden arkadaşı olan Bekir Yavuz'un yakın takibindedir.

Bekir, Demirdelen'lerin bu karanlık işlerini açığa çıkarmaya çalışmaktadır. Hatta organize ekibi, metruk bir binaya yaptığı baskında Demirdelen'lere ait olduğu düşünülen birçok silah ve mühimmat ele geçirmiştir. Bu durum, aileyi daha güçlü bir konuma taşıma konusunda kararlı ve hırslı olan Yücel'i oldukça rahatsız etmiştir.

Ancak babası "Emniyet'e bulaşmama" konusunda prensiplidir ve Yücel'e her seferinde engel olmaktadır. Bunun üzerine Yücel, bir gece vakti önce babasını, sonra da Bekir'i ortadan kaldırır. Bekir'in ölümüyle Behzat, Demirdelen'ler dosyasını devralır ve aileyi incelemeye başlar.

Gaspi'nin öldürülmesiyle başlayan süreçle beraber Behzat ve ekibi kendilerini bir anda cinayetler ve karanlık ilişkiler silsilesinin içinde bulurlar. Ekip, daha da derine indikçe işin ucu Demirdelen'lerin aile bağlarına hatta Behzat'ın ezeli düşmanlarından Memduh Başgan'a kadar çıkacaktır.

Behzat Ç Oyuncu Kadrosu

  • Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu): Cinayet Büro'da Başkomiser.
  • Hayalet (İnanç Konukçu): Cinayet Büro'da Komiserdir.
  • Akbaba (Berkan Şal): Cinayet Büro'da Komiserdir.
  • Osman Harun Kılınç (Evliya Aykan): Cinayet Büro'da Komiserdir.
  • Melike (Derin Beşikçioğlu): Cinayet Büro'da Komiser Yardımcısı.
  • Belgin Ünal (Gökçe Eyüboğlu): Türkiye Cumhuriyeti Savcısıdır.
  • Şevket Ç. (Ege Aydan): Behzat'ın abisi.
  • Şule Ç. (Ayça Eren): Behzat'ın büyük kızı.
  • Tahsin Yılmaz (Eray Eserol): Emniyet Müdürü Yardımcısı.
  • Memduh Başgan (Güven Kıraç): Behzat'ın ezeli düşmanı.
  • Sıtkı (Önder Selen): Olay Yeri İnceleme Amiri.
  • Yücel Demirdelen (Mehmet Ali Nuroğlu): Demirdelen İnşaat'ın başı. Suç lideri.
  • Mürsel/Ateş Demirdelen (Burak Dakak): Şule'nin sevgilisi. Demirdelen'lerin en küçük ferdi.
  • Engin Demirdelen (Esra Ronabar): Yücel'in kardeşi.
  • Orhan Müdür (Emrah Elçiboğa): Ankara Emniyet Müdürü. (wikipedia)

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Bu sezon gol kralı kim olur?
Bu sezon gol kralı kim olur?
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:39
Öğle 12:50
İkindi 16:41
Akşam 19:52
Yatsı 21:22